Blog

  • Temmuz 18, 2022

    Rahat kıyafetler, renkli aksesuarlar ve güneşin yakıcı dokunuşlarıyla içimizi ferahlatan yaz ayları, altın bileklik modellerinin de en şık kombinlerde kullanıldığı mevsimlerden. 

    altın bileklik
  • Haziran 20, 2022

    Altın küpe, yıllar içerisinde tasarımları değişse de kadınlardaki yeri hiçbir zaman değişmeyen takılardan. Bazen eğitim ya da sağlık nedenleri ile takı dolaplarında beklemek zorunda olsa da günü geldiğinde kulaklardaki yerini alacak ve kadının duruşuna, gülüşüne ayrı bir renk ve parlaklık kazandıracak önemli bir mücevher.

    altın küpe
  • Haziran 14, 2022

    Altın küpe, kadınların en çok tercih ettiği aksesuarların başında geliyor. Hemen tüm zevklere hitap eden altın küpe modelleri, yediden yetmişe tüm kullanıcılarının takı dolaplarında en çok yer alan mücevherlerden.

    altın küpe
  • Mayıs 16, 2022

    Güzellik ve uyum denildiğinde hemen akla gelen boğa burcu kadını, sadelik ve şıklığın da en önemli temsilcilerindendir. Dahil olduğu her ortamı güzelleştiren ve sevdiklerine olan bağlılıklarıyla dikkat çeken boğa burcu kadınına alınacak hediye, en az onun kadar özenli ve hassas seçilmelidir.

    boğa burcu
  • Mayıs 09, 2022

    Özel günlerin kurtarıcısı, gündelik yaşamın parıltılı tamamlayıcısı altın kolye modelleri, yediden yetmişe herkesin en sadık aksesuarlarından. Şıklık ve sadelik denildiğinde aynı mücevher parçasının akla geliyor olması şaşırtıcı olsa da altın kolye çeşitlerindeki zenginlik insana hem ilham hem de ihtişam sağlayabiliyor.

    altın kolye
  • Mayıs 09, 2022

    Bu yaz altın bileklikler, en sevilen aksesuarlar listesinde üst sıralara taşıdığı yerini, yine kimselere kaptırmayacak. Işıltısı, rahatlığı ve birbirinden ilham verici tasarımları ile altın bileklik modelleri hemen her yaş kadınının gözde aksesuarları arasında yerini alacak. 

    altın bileklik
  • Nisan 22, 2022

    Altın yüzük ölçüsü, kullanılacak parmak ayarında olsa bile zaman içerisinde kilo alma ya da verme gibi durumlarda değiştirilmek istenebilir.

    altın yüzük
  • Nisan 22, 2022

    Çok severek aldığınız ve bir süre kullandığınız altın yüzük parmağınıza geniş gelmeye başladığında, günlük kullanımda parmağınızdan düşme riski oldukça yükselecektir. 

    altın yüzük
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR