Blog

  • Eylül 05, 2022

    Bir takıyı değerli kılan en önemli şey, içerdiği mücevherdir. Çeşitli madenlere ya da bu madenlerden üretilen değerli eşyalara, mücevher adı verilir. Kutlamalarda, özel günlerde ya da günlük hayatta, farklı türden mücevherleri vücudumuzda taşırız. 

    goldium
  • Eylül 05, 2022

    Mücevher tasarımı konusunda insanların en çok merak ettiği sorulardan birisi “Mücevher ustasına ne denir?” olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuya değinmeden önce mücevherin ne olduğundan ve ham maddelerinden bahsetmekte fayda var. 

    goldium
  • Eylül 05, 2022

    Mücevherler, geçmişten günümüze değişen modayı takiben hazırlanan aksesuarlardır. Farklı kıyafetler ile kombinlenebilen ürünler arasında kolye, yüzük, küpe ve bileklik alternatifleri mevcuttur.

    goldium
  • Ağustos 10, 2022

    Altın halka küpe modelleri, zamansız parçalar oldukları için herkesin dolabında bulunması gereken ürünlerdir. Klasik bir görünüme sahip oldukları için birçok farklı parka ile kombinlenebilir. Ürünlerin altın olması uzun süreli bir kullanım ömrü sunar. 

    altın küpe
  • Ağustos 10, 2022

    Sevgiyi göstermenin en güzel yollarından biri sevginizin sembolünü her zaman üzerinizde taşımanızdır. Sevgi sembolünü taşımanın en güzel yolu da takılardır. Sevginizi göstermek için sevdiğinize alınacak en şık konsept takılar ise yıllardır olduğu gibi şimdi de Goldium’da.

    altın bileklik
  • Ağustos 08, 2022

    Altın pusula kolye de bu takı modelleri arasında yer alır. Kolyeler başta olmak üzere, birçok takıda kullanılan pusula figürleri, zamanla klasik hale gelmiş ve günümüzde halen oldukça sevilen bir altın takı modelidir. 

    altın kolye
  • Ağustos 08, 2022

    Altın küpe, uzun süre kullanımda vücut ile temas etmesi ve saç dolaşması gibi nedenlerle kirlenebilir. Bu gibi durumlarda dikkatli bir şekilde temizlemek hem parlaklığı artıracak hem de altın küpe modelinin detaylarının daha ön plana çıkabilmesini sağlayacaktır.

    altın küpe
  • Ağustos 04, 2022

    Altın takılar, hem uzun süreli bir kullanım ömrüne sahip olduğu hem de değerli oldukları için imza parçalar arasında yer alır. Çeşitli altın aksesuarlar yardımı ile tarzınızı dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Diğer yandan altın minimal yüzük modelleri ince detaylara sahiptir ve zarif bir görünüm yakalamanıza olanak sağlar.

    altın yüzük
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR