Blog

  • Nisan 19, 2023

    Altın takı dünyasında kullanılan değerli madenlerin başında gelir. Farklı tasarımlarda farklı renk ve işçiliklerle karşımıza çıkan altın, değer koruması nedeniyle aynı zamanda güzel bir yatırım aracı olabilir. Altın, doğada saf halde oldukça yumuşak bir formda yer alır. Bu hali ile işlenmesi oldukça zor olan altın, farklı madenlerle belirli oranlarda karıştırılarak farklı renkler ve farklı sertliklere ulaştırılır. 

    altın
  • Mart 13, 2023

    Altın yüzük, tarihin pek çok döneminde, insanların en çok tercih ettiği takılar arasında yer almıştır. Bazı dönemlerde güç, bazı dönemlerde bilgelik, bazı dönemlerde ise ihtişam göstergesi olarak tercih edilen altın yüzük, günümüzde de farklı amaçlarla kullanılan takılardandır. Bazen sevgi ve sadakat sembolü olarak bazen de farklı tarzların altını çizen zarif bir parça olması sebebiyle tercih edilen altın yüzük hemen her yaş grubu tarafından tercih edilmeye devam etmektedir.

    altın yüzük
  • Mart 06, 2023

    Altın yüzük, tarihin en eski dönemlerinden bu yana farklı anlamlar yüklenerek kullanılmış ve günümüzde özellikle romantik ilişkilerin ve evliliklerin sembolü olarak kendisine kalıcı bir yer edinmiştir.

    altın yüzük
  • Mart 06, 2023

    Altın takı, yediden yetmişe hemen her yaş grubunun en çok tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Sayısız tarz ve beğeniye yönelik oldukça çeşitli tasarımlarla karşımıza çıkan altın mücevher parçaları, özellikle minimalist ayrıntıları ile dikkat çekiyor. İşlemeler, taşlar ya da efektler ile zenginleştirilen altın takı çeşitleri, farklı zevk ve tarzlara hitap edebiliyor.

    altın
  • Şubat 22, 2023

    Altın kolye, doğru şekilde kullanılıp uygun şekilde bakım yapıldığı taktirde uzun yıllar keyifle kullanılabilecek takı parçaları arasında yer alır. Hem terleme hem de deodorant, parfüm ya da makyaj malzemelerine maruz kalan açık bir konumda kullanılması sebebiyle, ömrünün uzun olması açısından altın kolye bakımı büyük önem taşır. 

    altın kolye
  • Ocak 30, 2023

    Mücevher, günün tüm saatlerinde ve yılın tüm zamanlarında hemen bütün tarzları bütünleştiren parçalardandır. Sporda, yürüyüşte, arkadaş buluşmalarında, davetlerde, açılışlarda ya da törenlerde... Yaşamın hemen her anında, altın takı ve aksesuarlar ile şaşırtıcı ve etkileyici kombinler yapabilmek mümkündür. Spor, klasik, bohem, vintage, retro, gotik ya da barok... 

    altın
  • Ocak 27, 2023

    Altın mücevher, tarihin hemen her döneminde kadın aksesuarları arasında en çok tercih edilen parçalardandır. Hem maddi değeri hem de şıklığı ve parıltısıyla, kadınların gözdelerinden olmuştur. Bu durum kuyumculuk sektörünün büyük bir ivme ile gelişmesini ve bugünkü halini almasını sağlamıştır. Kuyum mağazalarındaki artış, tasarım ve ürün çeşitliliğine yansımış ve bunun bir sonucu olarak altın takı alışverişlerinin çok daha keyifli olmasına imkan tanımıştır.

    altın
  • Ocak 03, 2023

    Altın, tarihin en eski dönemlerinden beri hem araç gereç yapımında hem de süsleme ve mücevher alanında kullanılan oldukça değerli bir elementtir. Doğada serbest olarak toz ya da külçe halinde bulunabilen bu değerli maden, farklı elementlerle kolaylıkla etkileşime geçmediğinden son derece dayanıklıdır. Son derece yumuşak bir metal olması nedeniyle kolayca şekillendirilebilen altın, paslanma, kararma ya da renginde donuklaşma olmadan uzun süre kullanılabilmektedir.

    altın
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR