Sonbahar Aylarında Hangi Takılar Kullanılır?

Sonbahar Aylarında Hangi Takılar Kullanılır?

Genel olarak sadece sonbahar aylarında değil kadınlar hemen her mevsim takı takmayı ve en trend takılara göre farklı farklı kombinler oluşturmayı severler. Dolayısıyla takılar her mevsim kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alır. Lakin sonbahar sezonuna giriş yaptığımız dönemlerde takılar da tıpkı sonbaharda dökülen yapraklar misali yaz mevsimine göre renk tonlarında değişim göstermektedir. 2023 ve 2024 sonbahar sezonunda kullanılacak olan giysi kombinlerine göre kullanılacak olan trend takıları da sizler için sıraladık. 
Sonbaharın trend takıları olarak araştırma yaptığınızda sizler için belirlemiş olduğumuz bu takı tasarımlarını sıklıkla takı mağazalarında ve farklı konsept mağazalarda görebilirsiniz. 

İnci Takılar

İnci kullanılarak oluşturulan takılar gerek kolye, gerek altın bileklik gerekse gerdanlık olsun zamansız duruşlarıyla genellikle özel günlerde ve davetlerde gece elbiselerini tamamlayan en asil, şık ce zamansız takılar arasında yer alır. Özelikle 2024 sezonunda da incilerden oluşturulmuş takılar son derece popüler olacağa benziyor. 

Gold Tasarımlı Takı Modelleri

Son senelerde gerek makyaj trendlerinde olsun gerekse sonbahar takı trendlerinde olsun gold ve rose gold renkleri oldukça ön plana çıkmaktadır. Rose altından oluşturulan kolye, bileklik setleri ve aynı zamanda yüzük koleksiyonları son senelerde özellikle takı kullanmayı seven kadınlar tarafındna ilgi görmektedir. Lakin rose altın birkaç sene öncesinde çok fazla moda olsa da bu sene özellikle 2023- 2024 sonbahar kış sezonunda rose altının yanı sıra siyah ve gold olarak tanımlayabileceğimiz sarı altının takı tasarımlarına tekrardan giriş yaptığını söyleyebiliriz. 
Bu da demek oluyor ki sarı altından oluşmuş takılarınız var ise bu sene gold takılarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu yıl özellikle gold renginde kalın altın şeritli yüzük koleksiyonları ve bilezik, kelepçe dediğimiz kilitli bileklik tasarımları oldukça revaçta olacaktır. Aynı zamanda her kadının boynunda şık bir görünüm sağlayacak olan zincir tasarımlı choaker kolyeler de sezonun moda kolye tasarımlarıdır. Yine aynı şekilde altın renkli kalın küpeler de göz dolduracağa benziyor. Gold rengi takı tasarımlarından yararlanarak sonbahar kombinlerinize hareketlilik kazandırabilirsiniz. 

Zincir Kolye Ve Gerdanlık Tasarımları

Zincir kolyeler gerek kısa ölçülerde gerekse uzun katlayarak kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmaktadır. Bu kolyeleri tercih ederek günlük giyiminize de zarif bir dokunuş katabilirsiniz. Gündelik olarak kullanmış olduğunuz eşofman veyahut bir kot pantolon tişört üzerine de rahatlıkla kullanabileceğiniz bu takıları bu sonbahar sezonunda sıklıkla görebileceksiniz. Gerek gündelik giyimle gerekse akşam özel bir davete giderken rahatlıkla kombinleyebileceğiniz zincir kolyeleri çok seveceksiniz. 

Katmanlı Kolye Tasarımları 

Son birkaç senedir kadınların gözdesi olan katmanlı kolye tasarımları ile gerek gündelik giyimlerinizi gerekse gece davetlerinde kullanmış olduğunuz giysileri kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Zira bu kolyeleri birden fazla olacak şekilde kullanabilir, karıştır eşleştir özelliği ile şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Etiketler: altın
Ekim 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR