Blog

  • Eylül 19, 2023

    Vidalı küpeler, geleneksel kıskaçlı ya da basit pimli küpelere alternatif olarak tasarlanmış özel bir küpe türüdür. Özellikle değerli taşlara sahip pahalı mücevherlerde ve yeni deldirilmiş kulaklarda tercih edilen bu küpeler, ekstra güvenlik sağlar. Ancak, bu özel tasarım bazen kullanıcılara çıkarmak konusunda zorluk yaşatabilir. 

    vidalı küpe
  • Ağustos 29, 2023

    Kolye, takı dünyasının en çok tercih edilen parçalarından. Yediden yetmişe hemen her yaşta kullanılan kolye tasarımları, günlük şıklığı da özel günleri de en kusursuz şekilde tamamlamasıyla biliniyor. Anlamı olan kolyeler söz konusu olduğunda ise bu özel parça zamansız bir şıklığa dönüşebiliyor. 

    altın
  • Ağustos 29, 2023

    Hediye araştırmak çoğu zaman zevkli olsa da bazı durumlarda zaman planlamasının doğru yapılmaması ya da çok sayıda seçenek arasında kalınması gibi nedenlerle içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor. 

    altın
  • Temmuz 25, 2023

    Günümüzde en sık kullanılan aksesuarların başında yüzükler gelir. Ellerin daha zarif ve güzel görünmesini desteklemektedir ve çok farklı türlere sahiptir. Yalnızca kendi türleri içinde değil, takıldığı parmağa göre de pek çok güzel ve farklı anlamlar ifade ederler. Parmaklara takılan yüzüklerle hem tarzınızı, ruhsal durumunuzu ve kendi zevkinizi yansıtabilir hem de medeni durumunuzun evli ya da bekar olduğunu anlatmakta kullanabilirsiniz.

    altın
  • Temmuz 25, 2023

    Altın kararma yapar mı? Sorusundan önce ‘altın madeni nasıl bir madendir?’ buna bakmak gerekir. Altın madeni atom numarası 79 olan ve kimyasal sembolü “AU” olan bir kimyasal elementtir. Parlak sarı renkte, sert olmayan bir metaldir. Doğada serbest halde bulunabileceği gibi bileşik halde de bulunabilir.

    altın
  • Mayıs 15, 2023

    Balık burcu kadını, estetik ve güzelliğe olan ilgisi ile biliniyor. Durum böyle olunca, ona alınacak hediyelerin de olabildiğince şık ve özenli parçalar arasından seçilmiş olması önem kazanıyor. Bir balık burcu kadınını, özgün tasarımlara sahip altın takılar ile mutlu edebilmek mümkün.

    balık burcu
  • Nisan 19, 2023

    Mücevher dünyasında, elmas, zümrüt, yakut, safir, pırlanta, topaz, zirkon, ametist, akik, aquamarin, turmalin ya da manyetit gibi çok sayıda doğal taş benzersiz tasarımlar yaratabilmek için tercih edilebilmektedir. Tüm bu doğal taşların renk, kesim, parlaklık, sertlik, ağırlık, ya da doku gibi ayırt edici özellikleri bulunur.

    doğal taş
  • Nisan 19, 2023

    Mücevher parçaları hem altın özellikleri hem de tasarımında kullanılan değerli taşlar nedeniyle oldukça büyük maddi değerlere sahip olabilir. Böylesine değerli ürünlerin bir garanti ile korunuyor olması kullanıcı açısından son derece önem taşır. Altın ürün garantisi, ürünün tasarlanış aşamasında kullanılan altın ağırlığı, rengi ve varsa kullanılan taş ve aksesuarlar ile ilgili bilgi içeren bir belgedir.

    altın
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR