Blog

  • Nisan 20, 2022

    Altın ya da gümüş, taşlı ya da taşsız… Gündelik kullanımda tercih edilen takı modelleri, kişinin kıyafet tarzına göre farklılık gösterebilir.

    moda
  • Mart 14, 2022

    Altın, çağlar boyunca kaybetmediği değeri ile Goldium Jewellery’de yeniden hayat buluyor! Stilinizin tamamlayıcısı aksesuarlarımız ile her tarza uygun altın bileklik modellerimiz ile karşınızdayız. Spor şık, klasik vazgeçilmez ve enerjik hareketli dilediğiniz tarza uygun onlarca çeşit altın bileklik modellerine ömürlük olarak dolabınızda yer açın.

    altın bileklik
  • Mart 14, 2022

    Bir yüzük, hem kadınlar hem de erkekler için kullanılabilecek en şık aksesuardır. Antik çağlardan beri kullanılan yüzükler, günümüzde de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Bunun yanı sıra yüzükler; nişan, evlilik ve mezuniyet gibi durumları da temsil etmek için takılır. Tek taş, beş taş, tam tur ve alyans gibi yüzükler görsel açıdan oldukça zarif yüzüklerdir. 

    yüzük
  • Mart 14, 2022

    Altın, doğada en saf haliyle bulunabilen ve çeşitli işlemlerle keşfedilen bir madendir. Altının işlenmesi basit olsa da, üretim aşamasında kullanılan yardımcı metaller altını ayarlamak için kullanılabilir. Satın alınan altın takıların yumuşaklığı ve sertliği de altın ayarı ile belirtilir. Ayar ne kadar sert olursa, ayar o kadar düşük olur. Aynı zamanda altının ayarı ne kadar yüksekse, o kadar yumuşak olur. Sonuç olarak 22 ayar altın, 14 ayar altından daha yumuşak kabul edilir.

    altın yüzük
  • Şubat 25, 2022

    Altın bileklikler hem maddi hem de manevi olarak oldukça değerli mücevherler. Son yıllarda da popülerliği giderek artıyor. Bizce altın bileklikler özel günlerde ya da sadece karşınızdakini özel hissettirmek istediğiniz anlarda tercih edebileceğiniz en güzel hediyelerden. Peki dolandırıcılığın hızla arttığı bu günlerde alacağınız mücevherin altın olduğunu nasıl anlarsınız? Altın bilekliklerin sahte olup olmadığını evde anlamak mümkün mü? İşte altın bileklik gerçekliğinden emin olmak için kullanılabilecek tam 5 yol.

    altın bileklik
  • Şubat 22, 2022

    Altın bileklik, sürekli kullanımda ya da takı dolabınızda beklerken çeşitli nedenlerle ilk günkü parlaklığını yitirebilir. Tozlanma, kirlenme ya da basit çizilmeler altın yüzeyin parlaklığını yitirmesine neden olabilmektedir. Altın bileklik temizliği, evde uygulayacağınız basit yöntemlerle yapılabilir.

    altın bileklik
  • Şubat 10, 2022

    En çok kullanılan aksesuarlar arasında yer alan altın bileklikler, şıklığı ve ışıltısı ile hem gündelik hem de özel gün kullanımlarında sıklıkla tercih edilir. Altın bileklik, tek başına ya da kombin halinde farklı bileklik ve bilezik modelleri ile bir arada kullanılabilir. Altın bileklik, sarı altın, beyaz altın ya da rose altın renklerinde bazen de tüm bu renklerin bir arada kullanılmasıyla oluşturulur. Bazı altın bileklik modellerinde taş ve renkli boncuklar kullanılırken bazı tasarımlar ise sadeliğiyle ön plana çıkar. Tüm bu altın bileklik modelleri farklı kıyafet tarzları ile uyum içerisinde kullanılabilir.

    altın bileklik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR