Sonsuz Sevginin Altın Dokunuşu: Altın Sonsuzluk Bileklik

Sonsuz Sevginin Altın Dokunuşu Altın Sonsuzluk Bileklik

Sevgiyi göstermenin en güzel yollarından biri sevginizin sembolünü her zaman üzerinizde taşımanızdır. Sevgi sembolünü taşımanın en güzel yolu da takılardır. Sevginizi göstermek için sevdiğinize alınacak en şık konsept takılar ise yıllardır olduğu gibi şimdi de Goldium’da. Goldium aracılığı ile sizlere sunulan birbirinden şık takılar tekil olarak da satılsa da bazı konseptleri oluşturan bileklikler, küpeler, kolyeler, bilezikler ve yüzükler de vardır. Goldium sonsuzluk konsepti de bu konseptlerden biridir. Sonsuzluk konsepti içinde altın sonsuzluk bileklik, yüzük, küpe ve kolye bulunur. Farklı aksesuarlar olarak sizlere ulaşsa da sevginizin sonsuzluğunu ifade eden bu takılara gelin yakından bakalım.

Sonsuzluk Konsepti

İnsanların takı alma amaçları farklı olabilir. Bu amaçlar bir anıyı hatırlatma, bir tarz göstergesi ya da bir sevgi sembolü olabileceği gibi sadece görünümünü beğenmek ve modaya uymak da olabilir. Goldium’da çeşitli amaçlarla kullanılabilecek birçok farklı konsept vardır. Bu konseptlere örnek olarak;

  • Nazar boncuklu,
  • Kalpli,
  • Baget,
  • Mineli,
  • Sonsuzluk sembollü,
  • Yıldızlı sayılabilir. 

Her konsepte ait takıların üzerinde kendi konseptlerini belirten bir işaret ya da sembol bulunur. Ancak tabi ki her konseptin aynı türe ait birden çok takısı olduğu için sembol sayıları ve şekilleri değişmektedir. Mesela altın sonsuzluk bileklik başlığı altında 26 farklı sonsuzluk konseptli bileklik bulunur. Aynı durum diğer konseptlere ait yüzük, kolye, bilezik ve küpelerde de geçerlidir. 

Sonsuzluk Bileklik Çeşitleri

Goldium’da kendi isteğinize uygun bir takı seçmek için karar vermeniz gereken 3 temel konu vardır:

  • Bu kararlardan birincisi takının kullanım amacıdır. Yani takınız bir küpe olarak kulağınızda mı durmalı yoksa bir yüzük olarak hep parmağınızda mı kalmalı sorusuna cevap vermeniz gerekir. 
  • Daha sonra takının konseptine karar vermelisiniz. Tabi hiçbir konsepte bağlı kalmayıp tekil bir takı da seçebilirsiniz. 
  • Üçüncü ve son olarak ise takının çeşidine karar vermelisiniz. Örneğin herhangi bir motifsiz altın sonsuzluk bileklik bulunduğu gibi kalp motifli ya da sarmal işlemeli altın sonsuzluk bilekliği de bulunur.

Sonsuzluk bileklik çeşitleri arasında çok farklı bileklik çeşitleri vardır. Sonsuzluk sembolü bilekliğin ortasında altın zincirler ile bağlanmış modeller de vardır, tüm zinciri sonsuzluk sembolünden oluşan modeller de. Ayrıca sonsuzluk bilekliğinde kalp dışında yonca, yıldız, Dorika topu gibi motiflerin de yer aldığı bileklikler bulunur. İsterseniz beyaz altın seçeneği de bulunan sonsuzluk bilekliklerini hiç çıkarmak istemeyeceksiniz.

Etiketler: altın bileklik
Ağustos 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR