Zarif Altın Kolye Modelleriyle Stilinizi Tamamlayın

Zarif Altın Kolye Modelleriyle Stilinizi Tamamlayın

Özel günlerin kurtarıcısı, gündelik yaşamın parıltılı tamamlayıcısı altın kolye modelleri, yediden yetmişe herkesin en sadık aksesuarlarından. Şıklık ve sadelik denildiğinde aynı mücevher parçasının akla geliyor olması şaşırtıcı olsa da altın kolye çeşitlerindeki zenginlik insana hem ilham hem de ihtişam sağlayabiliyor. Özellikle gündelik kullanımda tercih edilen altın kolye modelleri, son yıllarda daha renkli ve eğlenceli bir hal alarak, modern insanın en renkli tamamlayıcısı halini alıyor.

Altın kolye, sayısız özgün tasarımda karşımıza çıkan en geniş yelpazeye sahip takılardan. Bazen sade bir zincir bazen de gösterişli bir gerdanlık olarak hayat bulabiliyor. Tek bir taş içereni de onlarca ışıltı ve figür barındıranı da bulmak mümkün. Uzunu ya da kısası, incesi ya da kalını… Geçmişten günümüze taşınan geleneksel altın kolye tasarımlarına, her geçen gün baget taşlar, dorika toplar ve renkli işlemeler eklenerek, yeniden yorumlanıyor. Zamansız takılar arasında gösterilebilecek birçok altın kolye modelinde, sadelik ve şıklık aynı cümle içerisinde kullanılabiliyor.

Altın kutup yıldızı kolye, karanlıkta yolunuzu aydınlatan özel bir yıldızı en şık haliyle boynunuzda taşıyabilmeniz adına oldukça şık bir seçim. Kolye ucu kadar özel ataç formunda zinciri de bu modeli farklı ve etkileyici kılan özelliklerden. Renkli takı modellerinden hoşlananlar için, yıllar boyunca parlaklığından hiçbir şey kaybetmeyen özel zirkon taşın en tatlı rengi ile oluşturulmuş. Sarı altın kullanılan bu özel model hem gündelik kullanıma hem de özel günlerde kullanmaya son derece elverişli.

Sevdiklerinizin baş harflerini boynunuzda taşımanın en modern hali olarak gösterilebilecek altın yıldızlı harf kolye, zarif boyunları şıklık ve sadelikle tamamlamaya aday. Yıldız dizilimlerinde belli belirsiz parıldayan zirkon taşın naifliği, tasarımın çok daha kusursuz ve etkileyici olmasını sağlamış. Dekolte bölgesinde göz alıcı bir aksesuarla fark yaratmak isteyen kadınların mutlaka takı koleksiyonlarına eklemeleri gereken parçalardan.

Bir kolye, hiçbir değerli taş işlemeden nasıl parıltılı olabilir sorusunun cevabı kesinlikle bu özel tasarımda gizli. Birbiri ardına sıralanmış özel el yapımı altın pullar, bu kolyenin her açıdan aynı etkileyiciliğe sahip olmasını sağlıyor. Özel zarif bir zincirle tamamlanan model gündelik kullanımda hafifliği ile size kendisini unutturabilecek bir hafifliğe sahip. Bu özel tasarımı aynı zamanda özel kutlama ve davetlerde de kullanmanız mümkün. Tek başına kullanılabileceği gibi farklı uzunluk ve tasarımlarda altın kolye modelleri ile bir arada da kullanılabilir.

Sarı altın ve zirko taş birlikteliğinden doğan bu şık tasarımlı altın kolye modeli, özellikle sallantılı takı severlerin bir numaralı tercihi olabilir. Dekolte bölgesine doğru uzanan üç parlak taşın, tamamen el işçiliği ile oluşturulmuş altın tasarım üzerindeki yerleşimi son derece göz alıcı. Hem zarif hem de bir o kadar şık olan bu modeli özel günlerinizde keyifle kullanabilirsiniz.

Altın baget taşlı kilit kolye, büyük parıltıları minimalist ve özenli tasarımlarda tercih edenlerin vazgeçemeyeceği modeller arasında gösteriliyor. Özel zinciri ile dikkat çeken bu tasarımda sarı altın kullanılması son derece isabetli bir tercih olmuş. Baget taşın büyüklüğü ve ışıltısını tamamlayan özenli el işçiliklerine sahip modelde, kilit figürü çevresinde sıralanmış küçük ışıltılı taşlar da yer alıyor.
 

Etiketler: altın kolye
Mayıs 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR