Şık Olmak İsteyen Kadınların Tamamlayıcısı Altın Bileklik

Şık Olmak İsteyen Kadınların Tamamlayıcısı Altın Bileklik

Altın, çağlar boyunca kaybetmediği değeri ile Goldium Jewellery’de yeniden hayat buluyor! Stilinizin tamamlayıcısı aksesuarlarımız ile her tarza uygun altın bileklik modellerimiz ile karşınızdayız. Spor şık, klasik vazgeçilmez ve enerjik hareketli dilediğiniz tarza uygun onlarca çeşit altın bileklik modellerine ömürlük olarak dolabınızda yer açın.
Şık olmak isteyen kadınların tamamlayıcısı altın bileklik modelleri vazgeçilmezleriniz arasında olacak. Her dönemde bakışları üzerine çeken altık bileklik modelleri, her sezon trendlerin ışığına özel olarak tasarlanır. Kadın altın bileklik modelleri, tüm kategorilerde onlarca çeşidi ile sizlere satın alırken en güzel kararsızlık anlarını yaşatacak. Charm bileklik, kar tanesi modelleri, renklerin enerjisini yansıtan renkli taşlı altın bileklik modelleri gibi tarzınızın aynası altın bileklik modelleri Goldium Jewellery online mağazada sizleri bekliyor. 

Altın Charm Bileklik Modelleri 

Aksesuar modası son dönemde baştan yazılıyor. Tarzınızı yansıtan sizlerden izleri taşıyan Charm bileklik modellerini bileğinizden çıkarmak istemeyeceksiniz. Altın dorika toplu bileklik modellerimize eşlik eden simgeyi seçebilirsiniz. Yonca, nazar boncuğu, kalp ve sonsuzluk simgeleri Charm altın bileklik modellerini süslemektedir. Sallantılı bir şekilde bilekliğe eşlik eden simgeler ile tarzınızın sinyallerini altın gösterişi ile yansıtın. 

Altın Baget Bileklik 

Baget her ne kadar yüzük modeli ile takı dünyasında tanınsa da bileğinizdeki iddialı duruşunu Goldium Jewellery ile gösterebilirsiniz. Balık sırtı örme zincirin işçiliği ile taçlanan baget altın bileklik modelimiz ile tarzınızı tamamlayın.
Klasik baget altın bilelik ile şık parçaları birleştirirken, spor kombinlerinizde bile tamamlayıcı olacak mor taşlı baget altın bilekliğimize göz atın. 

Altın Kalpli Bileklik 

Aşkın tamamlayıcısı altın kalpli bilekliklerle aşkınızı bir kez daha söyleme fırsatını yakalayın. Sallantılı kalp bilekliğimizin özel klipsi ile uyumunu harika bir hediye seçeneği olarak düşünebilirsiniz. Dorika toplarıyla dizilmiş zarif kalpli bileklik modelimiz ise her gününüze eşlik edebilir. Altın kalpli bileklik modellerimiz dilerseniz kendinize dilerse sevdiğinizden size unutulmayacak bir hediye seçeneğidir. 

Altın Nazar Boncuklu Bileklik 

Nazar boncuğu nazarı kendine çeker ve kötü enerjiyi sizden uzak tutar mı bilemeyiz, ama altın nazar boncuklu bilekliklerimizin gözleri sizin üzerinize çekeceği konusunda eminiz. Her biri özel olarak tasarlanmış, mavinin o özgürlükçü enerjisini nazar boncuğu mistikliğiyle birleştirmiş altın nazar boncuklu bilekliklerimiz dilediğiniz modelde sizlerle. Mineli nazar bileklik, dorika toplu altın nazar boncuklu bileklik ve altın yıldız ile harika bir uyum yakalayan nazar boncuğu bilekliklerimiz web sitemizde güncel fiyatlarıyla bir tık kadar uzağınızda. 

Altın Sonsuzluk Bileklik 

Altın ile birleşiminin yıllardır eşsiz bir tasarıma harikasına dönüşmesiyle altın sonsuzluk bileklikte artık bir klasik. Sevdiğinize, sonsuza dek seveceğiniz anne, kız kardeş ve değer verdiğiniz tüm kişiler için eşsiz bir armağan. Sonsuz sevginin altın değeri ile birleşimi Goldium Jewellery’nin eşsiz tasarımlarıyla buluştu. Farklı farklı tasarlanan altın sonsuzluk bileklik modellerimize bileklik kategorisinden ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: altın bileklik
Mart 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR