Altın Bileklik Hangi Kola Takılır?

Altın Bileklik Hangi Kola Takılır?

En çok kullanılan aksesuarlar arasında yer alan altın bileklikler, şıklığı ve ışıltısı ile hem gündelik hem de özel gün kullanımlarında sıklıkla tercih edilir. Altın bileklik, tek başına ya da kombin halinde farklı bileklik ve bilezik modelleri ile bir arada kullanılabilir. Altın bileklik, sarı altın, beyaz altın ya da rose altın renklerinde bazen de tüm bu renklerin bir arada kullanılmasıyla oluşturulur. Bazı altın bileklik modellerinde taş ve renkli boncuklar kullanılırken bazı tasarımlar ise sadeliğiyle ön plana çıkar. Tüm bu altın bileklik modelleri farklı kıyafet tarzları ile uyum içerisinde kullanılabilir.

Altın bileklik hangi kola takılır sorusuna net bir cevap vermek her zaman için kolay değildir. Genel olarak sol kolda saat kullanımı yaygın olduğundan, bileklik modelinin daha çok göz önünde bulunması ve daha rahat kullanımı için sağ kolda kullanımı yaygındır. Altın bileklik sağ kolda kullanılırken aynı kolda birden fazla bileklik kullanılarak yoğun bir altın görüntüsü de oluşturulabilir. Altın bileklik kullanılan kolda farklı aksesuarlar kullanılması ve aynı yönde dikkat çekici altın yüzük modellerine yer verilmesi de sık rastlanılan bir durumdur.

Altın Bileklik Kullanımında Nelere Dikkat Edilmeli?

Altın bileklik kullanırken seçeceğiniz bileklik modelinin tarzınızla uyumlu olması, daha şık bir görünüm sergilemenize olanak verir. Bilekliğin daha dikkat çekici bir görünüm sergilemesi için:

  • Bileklik modeliniz ile kıyafetlerinizin aynı tarz grubuna ait olduğundan emin olun.
  • Uzun ve dar kollu kıyafetler tercih ediyorsanız, bilekliğin kıyafet altında pot yapmamasına ve mümkünse el üzerinde görünür şekilde durmasına özen gösterin.
  • Altın bileklik ile saatinizi aynı kolda takmayı tercih ediyorsanız, bilekliğinizin saatin önünde kalıp bileğinize doğru sallanmasına müsaade edin.
  • Birkaç altın bileklik modelini birlikte kullanacağınız durumlarda, mümkünse saatin olmadığı sağ kolunuzu tercih edin. 
  • Aynı anda kullanılacak birden fazla altın bileklik modelinin, birbirini tamamlayacak benzer tarzlarda olmasına özen gösterin.
  • Sağ kolda çok sayıda bileklik kullanmak yerine saat kullanmayacaksanız bileklikleri farklı sayılarda iki kolda kullanmayı deneyin.
  • Aynı kolda kullanılacak birden fazla altın bileklik modeli varsa, sallantılı parçaların karışmasını engellemek için tamamlayıcı parçaları sade altın bileklik modelleri arasından seçmeye özen gösterin.
  • Altın bileklik tasarımınızın sadece şeklinin değil rengi ve üzerindeki aksesuarlarıyla da tarzınıza uyduğundan emin olun.
  • Dikkat çekmesini istediğiniz altın bileklik tasarımını kolunuzda tek olarak kullanmaya özen gösterin.

Saat Yanında Kullanılabilecek Altın Bileklik Modelleri

Saatinizin hemen yanında kullanacağınız altın bileklik modelini seçerken, saatinizin kaplama rengi ile uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Aksesuarların birbirini çizmemesi için sol kolunuzda kullanarak bileklik önde saat arkada yer alacak şekilde takmalısınız. Saat yanında kullanılabilecek çok sayıda altın bileklik modeli olsa da sadece bir ya da iki parça ile aksesuar seçiminizi tamamlamanız, saatinizin de şık ve göz önünde olmasına olanak sağlayacaktır.

Etiketler: altın bileklik
Şubat 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR